Nieuws

Chiptuning, Performance Tuning, Onderhoud

Nieuwe rollenbank

Dynostar W4X

Afgelopen 19 november is onze nieuwe rollenbank geplaatst. Hieronder het facebook bericht van Dynostar:

Last week we delivered our long time customer Van Vught Tuning their second dyno. Already for 10 years they used the Dynostar RC3300-SR. Never ever this dyno let them down. Surprised we were when they out of the blue ordered the Dynostar W4X. Last week we delivered! And they keep on using the Single Roller of course! Enjoy them both, Johan!

Van Vught Tuning is dit weekend (1 t/m 3 september 2017) gesloten i.v.m. VW Action in Santa Pod. Vanaf dinsdag 5 september staan we graag weer voor u klaar.

In het weekend van 2, 3 en 4 september is het VVT team afgereisd naar Engeland voor het VW Action evenement op Santa Pod, dit is het grootste VW evenement van Europa. We zijn uitgenodigd om hier te komen rijden met onze Lupo, deze kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan.

Bij aankomst op het terrein vrijdagavond is er een reportage gemaakt door VW Performance. We houden jullie op de hoogte wanneer het artikel geplaatst wordt. Hier alvast een voorproefje van een mooie foto die gemaakt is!

Op zaterdagochtend is de eerste run gereden op het circuit van Santa Pod. De eerste run is er een tijd neergezet van 9.93 seconden. Een record voor deze lupo! Een run van 9 seconden rijden was het doel voor dit jaar.
Zaterdag was er [...]

Vanaf heden mag VVT zich dealer noemen van de Awron BMW displaysystemen.

We zijn blij te kunnen melden dat we nu ook chiptuning kunnen aanbieden voor de VAG 1.2 TDI motor.
De kracht zal stijgen tot 100 pk en 225 nm. Prijs is €390,- inclusief dyno rollenbank en BTW.

Voor meer informatie bel op nummer 0594-646122 of mail naar info@vanvught-tuning.nl

    Back to top