Over

OVER VAN VUGHT TUNING

De oprichting van Van Vught Tuning gaat terug naar 2006. Na enkele jaren als monteur gewerkt te hebben in (onder meer) de landbouwmechanisatie besloot Johan van Vught zijn droom achterna te gaan. Hij schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en werd zelfstandig ondernemer. Er stroomde ondernemersbloed (en brandstof) door de aderen waardoor van Vught Tuning succesvol gegroeid is tot de huidige proporties.
De eerste jaren werd er vanuit schuur aan huis gewerkt en werd er hoofdzakelijk aan dieselmotoren gesleuteld. Toen de schuur te klein werd is de stap gezet naar een eigen bedrijfspand op het industrieterrein in Marum.

Van Vught Tuning is tegenwoordig gespecialiseerd in motor- en chiptuning van zowel diesel als benzinemotoren, waarbij ons specialisme ligt in auto’s uit de VAG Groep (Volkswagen, Audi, Seat en Škoda) en BMW.

Wij maken gebruik van onze eigen ontwikkelde software en twee Dynostar rollenbanken.

Ons aanbod in tuning loopt uiteen van normale fabrieksupdates of ECO-tuning, tot de mogelijkheid om meer, of zelfs veel meer vermogen op te wekken. Wij kunnen onze klanten ’tuningspakketten’ aanbieden tot ruim 300pk voor een 4-cilinder TDI-motor. Bij VAG TSI motoren gaan wij nog flink verder wat wij bewezen hebben met ruim 700pk in onze dragrace Lupo.

ONS TEAM

Johan van Vught

Johan van Vught

Eigenaar / Software ontwikkeling

Eigenaar en oprichter van Vught Tuning.

In de dagelijkse praktijk is Johan verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aanpassing van alle software.

Anno Elzinga

Anno Elzinga

Werkplaatschef

Anno zal in vrijwel alle gevallen het eerste aanspreekpunt zijn wanneer je bij van Vught Tuning terecht komt. (Werkplaats)planning en klantcontact zijn de belangrijkste taken van Anno, hij zorgt dat het geheel een gestroomlijnd geheel vormt.

Daarnaast verzorgt Anno veel voorbereidende werkzaamheden; het uitlezen van auto’s op storingen, het vastzetten van auto’s op de testbank en het uitvoeren van test-runs.

Bernie van der Til

Bernie van der Til

Lasser / Engineer

De werkplaats is het domein van Bernie. Alle technische werkzaamheden aan auto’s worden door hem uitgevoerd.

    Jolanda van Vught - de Bruin

    Jolanda van Vught - de Bruin

    Administratie

    Jolanda verzorgt de administratie van van Vught Tuning. Op zaterdag kan je Jolanda eveneens achter de balie aantreffen voor planning en het te woord staan van klanten.

    Back to top