Blog

Latest Industry News

VW Action 2016 Santa Pod

In het weekend van 2, 3 en 4 september is het VVT team afgereisd naar Engeland voor het VW Action evenement op Santa Pod, dit is het grootste VW evenement van Europa. We zijn uitgenodigd om hier te komen rijden met onze Lupo, deze kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan.

Bij aankomst op het terrein vrijdagavond is er een reportage gemaakt door VW Performance. We houden jullie op de hoogte wanneer het artikel geplaatst wordt. Hier alvast een voorproefje van een mooie foto die gemaakt is!

Op zaterdagochtend is de eerste run gereden op het circuit van Santa Pod. De eerste run is er een tijd neergezet van 9.93 seconden. Een record voor deze lupo! Een run van 9 seconden rijden was het doel voor dit jaar.
Zaterdag was er verder veel regen, er zijn nog wel runs gereden, maar allemaal rond de 10 seconden, wat ook zeer netjes is.

Zondagmiddag was de prijsuitreiking en van het gehele evenement is de Lupo van VVT 7e geworden. Een prestatie waar we zeer trots op zijn.


We hebben nog 1 evenement op het programma staan voor dit jaar in het weekend van 16, 17 en 18 september, maar tot nu toe na 4 evenementen staan we al op de 4e plek van de snelste fwd auto’s van Nederland!

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top